Ett nytt kapitel

Min viktresa och längtan om ett till barn

Irriterad

Publicerad 2013-08-17 10:46:00 i Allmänt

Även om jag bara redovisar vikten på måndagar så brukar jag väga mig varje dag. Ibland blir jag väldigt glad när jag väger mig och ibland blir jag rent av riktigt förbannad då jag inte riktigt kan förstå hur min kropp är funtad. Jag förväntar mig ju självklart inte att det ska hända något varje dag men jag tycker inte heller att jag borde lägga på mig några hekton när det inte känns rimligt. Jag väger mig alltid på morgonen direkt när jag vaknat. Idag hade jag exempelvis gått upp några hekton jämfört med igår vilket känns så troligt med tanke på att jag ändå tränade i 2 ½ timme totalt. Okej jag åt lite popcorn men inte så mycket att det borde ta över de totala intaget och med hänsyn till träningen. Det kan verkligen göra mig ledsen och irriterad så jag bara får lust att ge upp. Men så roligt ska vi inte ha det, jag tänker inte ge upp. De är bara att bita ihop och kämpa vidare.
 
Därför började jag dagen med en powerwalk på 30 minuter och lite spring i trapporna. Idag ska vi åka bort och sova på hotell då det är våran bröllopsdag imorgon. Igår var det vår årsdag då vi varit tillsammans i 5 år och imorgon firar vi 1 år som man och hustru. Ska bli väldigt trevligt! Vi tar med oss dottern också då jag inte alls är redo att lämna bort henne över natten. Hon är ju min lilla skatt, men hon sover väldigt bra på nätterna så jag har inget behov av att lämna bort henne. I alla fall så kommer jag inte kunna redovisa dagen idag, eventuellt att jag gör de imorgon när vi kommer hem. Ska försöka fota den fina maten vi ska äta också, vi vet dock inte vad de blir än. :)
 
Dock kommer vi lycka till de med lite champange och kanske något onyttigt då jag inte tänker sluta leva helt, men de känns väl sådär att unna sig något när jag är så irriterad på min kropp. Men jag får ta itur med det imorgon i så fall. De viktigaste är ju att det totala veckoresultatet går neråt och inte uppåt. Man får inte bli för girig kanske.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag väljer att vara anonym då denna blogg är väldigt personlig och berör två känsliga områden. Framförallt kommer bloggen att ha sitt fokus på min viktresa, men jag kommer även skriva en del om min resa i kampen att försöka bli gravid igen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela