Ett nytt kapitel

Min viktresa och längtan om ett till barn

Dag 20 - Söndag

Publicerad 2013-07-21 21:48:00 i Allmänt

MOTION/TRÄNING
Dagen började med ett tvättpass, hade hela 9 maskiner efter semesterns bravader. Mellan tvättarna passade jag på att ta en rask morgonpromenad på ca 40 minuter. Jag avslutade rundan med att springa upp och ner för trapporna som finns i anslutning till den runda jag brukar gå. Det är ca 60 trappsteg så de är rätt tufft. På kvällen var vi bjudna på middag hemma hos mamma så det blev lite mer promenad fram och tillbaka dit och hem (ca 30 minuter).
 
Mannen och min pappa har varit på bio ikväll så jag passade på att köra ett träningspass efter att jag kom hem ifrån middag hos mamma. Jag hade inte så jättemycket energi så det blev ett litet improviserat pass. Jag hade inte så mycket energi för något längre crosstrainer pass så jag körde endast 10 minuters uppvärmning. 

Dagens pass

Crosstrainer - 10 minuter (uppvärmning)
Pullover – 12 rep x 3 set
Triceps bakom rygg - 12 rep x 3 set
Stående tricepspress – 12 rep x 3 set
Bicepslyft åt sidan - 10 rep x 3 set
Sit-ups – 10 rep x 3 set
 

KOST
Frukost:  2 smörgåsar med ost och gurka. Ett halv glas juice, vatten.

Mellanmål: Några bitar ananas.

Lunch: Grillad kyckling med broccoligratäng. Vatten.

Mellanmål: En banan. Vatten. 

Middag: Förrätt - toast med lax och räkskagen, Varmrätt - Lax i ugn med ett täcke av fetaost, paprika och chili till de kokt potatis och grönsaker, Efterrätt 1 - Fruktsallad med maräng och Efterrätt 2 - Blåbärskaka med vitchoklad och hallongrädde.
Kommentar: Vi vart bjudna på 3/4 rättersmiddag hos mamma, så idag blev de lite sötsaker, vilket också var den största anledningen till att jag kände för att träna lite när jag kom hem. Vill verkligen få bra resultat imorgon på veckovägningen.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag väljer att vara anonym då denna blogg är väldigt personlig och berör två känsliga områden. Framförallt kommer bloggen att ha sitt fokus på min viktresa, men jag kommer även skriva en del om min resa i kampen att försöka bli gravid igen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela